Lista mea de bloguri

marți, 17 martie 2009

PIATRA UNICĂ - A DOUA ZI A EXPEDIŢIEI, PÂNĂ ÎN MOMENTUL CÂND AM AJUNS LA CABANĂ

01 IULIE 2008
A doua zi soarele a răsărit zâmbitor pentru a ne încuraja, având în vedere încercarea la care urmam a fi supuşi. Şi astfel încurajaţi fiind, am făcut ultimele cumpărături şi am pornit la drum.
Din fericire ni s-a acordat „o perioadă de adaptare”, ca apoi să luăm rucsacii în spate şi să urcăm muntele. Aceea „perioadă de adaptare” am avut-o mulţumită domnului Covaci care ne-a dus cu maşina grelele bagaje până la intrarea în Parcul Naţional Hăşmaşu Mare şi Cheile Bicazului.
După primi paşi ni se părea imposibil să ne atingem ţinta, dar muntele ne-a primit cu braţele deschise, iar aerul curat şi priveliştile paradisiace care ne înconjurau ne-au oferit energie şi ne-au ajutat să ne depăşim limitele şi să ne surprindem de propria capacitate de a rezista la eforturi fizice, având în vedere că unii dintre participanţi nu au mai fost puşi în faţa unei astfel de situaţii.
.
AM PLECAT DIMINEAŢA LA ORA NOUĂ DE LA INTERNATUL LICEULUI "LIVIU REBREANU"
LA ORA 10.30 AM AJUNS LA INTRAREA ÎN PARCUL NAŢIONAL "CHEILE BICAZULUI - HĂŞMAŞ" HĂŞMAŞU MIC VĂZUT DE PE TRASEUL MONTAN BĂLAN - PIATRA SINGURATICĂ
AM MAI FĂCUT CĂTE UN POPAS PENTRU ODIHNĂ
SUNTEM ÎN APROPIEREA CABANEI - SE VEDE FOARTE FRUMOS VALEA OLTULUI
CABANA PIATRA SINGURATICĂ